Skyr eller Græsk yoghurt rørt med lidt vanilje serves med lidt bær og Granola.
Vi serverer typisk én slags ost, en klassisk mellemlagret, havarti, Gauda eller andre lign. milde oste.
Der er næsten altid lidt hjemmelavet og noget hjemmebragt. Det varrier fra sæson til sæson, men Boysenbær - den Gamle Fabrik er der.
En mild surdej typisk lavet på Manitoba mel, tipo 0 og/eller alm. hvedemel. Bagt i olivenolie og giver dermed ekstra Sprødhed.
Efter sæson, enten et fad af diverse pære, appelsin, æble, druer etc. eller lidt skåret melon, måske lidt bær.
Alt efter hvad vi lige har, typisk har vi én af følgende af gangen: æble juice, æblemost, appelsin juice eller blodappelsin juice.
I weekender serverer vi én af de klassiske danske Wienerbrød, i en lille overkommelig størrelse.
Vælg stempelkaffe eller te fra vores vidunderlige og interessante te udvalg.